Het verhaal van Brugs Brickhouse - LEGO Speciaalzaak

In oktober 2022 openden we de deuren van onze LEGO Speciaalzaak Brugs Brickhouse in het Brugse centrum. Ons familiepand is nu de thuis van ons kleurrijk en vrolijk LEGO paradijs. Ikzelf Gaëlle en mijn papa Bernard verwelkomen jullie graag in onze nieuwe winkel!

Met meer dan 200 m² vol met LEGO sets en blokjes hebben we voor elke LEGO lover - groot of klein - wat wils!

Ook onze blikvanger van de gigantische LEGO maquette van het Brugse Belfort door LEGO masters Complexstackers is zeker de moeite waard om te komen bewonderen!

Kom langs in onze winkel

Ma-za 9u30-18u, vr 9u30-19u

Zondag gesloten, behalve op koopzondagen en tijdens de eindejaarsperiode

Naast onze winkel in Brugge, kan je ook 24/7 terecht in onze online webshop. Met een groot assortiment aan LEGO sets en accessoires, vind je hier alles wat jouw hartje als LEGO fan begeert!

Bezoek onze winkel

Bezoek onze LEGO Speciaalzaak!

Kom zelf een kijkje nemen in onze Brugs Brickhouse LEGO Speciaalzaak, hét startpunt van jouw verbeelding.

We halen één van de parels van Brugge ook meteen naar onze winkel met de creatie van het Belfort (Halletoren) in LEGO door de LEGO Masters Jos & Martijn (op Instagram ook wel gekend als @complexstackers). Neem zeker een kijkje naar de Timelapse video van hoe deze gigantische Halletoren tot stand is gekomen! Nog tal van andere LEGO builds staan te blinken in onze winkel.

Ook echte LEGO Masters zijn bij ons welkom, met onze Pick a Brick wall bieden we namelijk 36 verschillende LEGO bouwstenen en accessoires aan. Perfect om eigen LEGO creaties te bouwen!

Ontdek onze openingsuren!

Neem een kijkje in onze Brugs Brickhouse LEGO Speciaalzaak!

  • 50 jaar geleden werd de meest iconische bouwsteen ooit geboren: het rode LEGO blokje. In die laatste halve eeuw is LEGO uitgegroeid tot één van de bekendste speelgoedsystemen ter wereld.

  • Voor velen is LEGO de poort naar een ongeketende wereld van creativiteit, plezier, ontdekking, magie, en nog veel meer. Verschillende LEGO sets passeren ondertussen de revue, en er zit voor iedereen wat wils tussen.

  • De allerkleinste bouwen hun eerste creaties met LEGO Duplo. LEGO Disney, LEGO Friends, of LEGO City bezorgen kinderen eindeloos speelplezier.

  • Met LEGO Architecture, LEGO Creator of LEGO Dots geef je jouw interieur een extra touch. LEGO Star Wars en LEGO Harry Potter brengen het beste van twee werelden samen. LEGO Technic is at your service als je liever een grotere bouwuitdaging aangaat!

    Of bouw je liever je eigen creaties van nul? Dan zijn onze aparte LEGO blokjes, minifigures en andere bouwelementen perfect!